20.03.2019 г., 23:02 ч.

Добре, че те има 

  Поезия
1249 0 0

Мой малък и свиден бял лист –

добре, че те има до мен!

Ти не си критик или моралист,

 а утешител непринуден.

 

Добре, че те има, за да ме чуеш.

Слушаш ме безмълвен и тих.

Душата ми в доброта ще обуеш

след всеки мои написан стих.

 

Понякога и ти ми отговаряш зная

като подарък за моята откровеност.

Говорим си със сладост и омая,

копнеем със смела дръзновеност.

 

Всички думи пред теб мога да изрека –

нежни или груби и вулгарни.

Изливат се от мен слова като река

към белия лист благодарни.

 

© Николина Барбутева Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1347 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??