Дойде и това време,
времето да те видя и усетя,
да чуя малкото ти сърчице,
да усетя нежната ти кожа,
да чуя милият ти плач.
Не мога да повярвам колко си перфектна.
Толкова красива,толкова нежна.
Не мога да повярвам колко си чиста,
колко си истинска,
колко си наша.
Сякаш не мога да повярвам,
колко си красива,колко си нежна.
Сякаш беше само думи,
сякаш само говорехме за теб,
а сега вече си тук-на бял свят.
И сега ти казвам:„Добре дошла,любов”,
оставям те да напълниш сърцето ми с любов,очите със сълзи и прегръдките ми със себе си,
а аз,аз ще ти дам топлотата и любовта,
с която ще сияеш,
Добре дошла,Сияна!
-Мама
© Никол Димова Всички права запазени