5.02.2021 г., 7:44 ч.

Добре дошла отново 

  Поезия » Любовна
425 1 0

Добре дошла отново

Не те очаквах. Влез! Добре дошла!

Радвам се, че ти не ме забрави!

Защо ли идваш тук при мен сега?

И спомените при кого остави?

Късно е! Пораснахме. Уви!

В кратък миг животът ни изтече!

Аз усещам твоите сълзи,

но и те не ще помогнат вече!

Знаеш! Всичко бе за мене ти

и за теб единствено живеех!

Но за миг не спря да ме боли!

Плачеше сърцето. Аз се смеех!

Исках само ти да си добре!

Исках само твоите целувки!

После ти си тръгна, но къде?

Жаден бях за твоите милувки!

Искаш ли да пием по кафе?

Още помня-пиеш го горчиво!

Е, надявам се да си добре!?

Как живя? И беше ли щастлива?

Сам съм .Ти когато ме остави

аз не исках друга да е с мен!

Болката опитах да удавя

с вино всеки следващ Божи ден!

Е, не се получи, но на края

болката не спря да ме боли!

Тръгна си, ала защо-не зная

без излишни думи и сълзи!

Радвам се, че пак си тук! Така е!

Радвам се, но малко закъсня!

На къде ще тръгнем кой ли знае?

Късно е да търсим любовта!

03.02.2021 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??