Добре дошла, Смърт!
Близо си. Отново.
Ти пак пречупваш крехкия ми свят
по малко повече при всяка среща… и все пак
– Добре дошла си!
Тъй е редно, Смърт.
Но следващия път –
бъди така добра да се обадиш,
или пък недей.
Добре дошла си винаги.
До нови срещи,
Смърт.
© Яким Дянков Всички права запазени
животът е такъв, какъвто е, толкова лош и толкова
хубав, толкова горчив и толкова сладък...
Винаги трябва да помним, никога не трябва да
забравяме, че само след дъжд блести дъга, няма ли
дъжд, няма и дъга... ПОЗДРАВИ! БЪДИ!