22.11.2007 г., 20:22 ч.

Добре дошла у дома 

  Поезия » Друга
3531 2 36
Добре дошло, мое малко човече,
моя мъничка птичка в гнездо.
Този свят нека бъде за тебе
по-величествен, по-хубав, по-бял!
          
Нека Бог да те води по пътя!
Богородица над тебе да бди!
Нека молиш за мъничко мъка
да усетиш в твойте очи!
                   
Добре дошло, мое малко момиче,
моя мъничка птичка в гнездо.
Тази нощ ти ще спиш у дома си,
ще изпълваш със радост света!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??