22.08.2009 г., 23:00 ч.

Добре дошъл... 

  Поезия » Любовна
743 0 4

Добре дошъл! Отново!

Дойде да търсиш любовта?

Тя беше тук... отдавна си отиде,

потъна някъде в нощта.

В онази нощ, в която ти си тръгна,

сърцето й на две се раздели,

очите й напълниха се с сълзи.

Добре дошъл! Отново!

Влез като приятел стар,

постой, а после си върви.

Спри да търсиш любовта,

само аз съм тук....

и не при мен е ТЯ.

© Румяна Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??