Добре дошъл! Отново!
Дойде да търсиш любовта?
Тя беше тук... отдавна си отиде,
потъна някъде в нощта.
В онази нощ, в която ти си тръгна,
сърцето й на две се раздели,
очите й напълниха се с сълзи.
Добре дошъл! Отново!
Влез като приятел стар,
постой, а после си върви.
Спри да търсиш любовта,
само аз съм тук....
и не при мен е ТЯ.
© Румяна Михалева All rights reserved.
Браво на теб!