5.06.2007 г., 13:10 ч.

Добро утро! 

  Поезия
1280 0 2
Добро утро!

Навън поглеждам.
Сгради, улици, коли,
но никаква надежда.
Те винаги там са били.

Днес е също като
вчера - празно и бяло.
Днес е също като
в самото начало.

Трябва пак да се прераждам сам.
Колко още ще опитвам, аз не знам.

Знам само,
че не съм готов за света,
но знам също,
че може би днес е денят.

Добро утро!

© Ники Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Убаво е!!! ... хихи
  • Божи, всеки ден е овенчан с прераждане, всеки ден се виждаме в нова и различна светлина, така че- смело напред. Дерзай!
Предложения
: ??:??