23.12.2011 г., 12:01 ч.

Добро утро! 

  Поезия » Бели стихове
2397 0 1

 

Добро утро, зора!

Здравей, изгрев червен

и прохладен,

сияен и новороден!

Дано бъда

и утре

във вашия плен!

Милостив дано бъде

и идният ден!

 

И макар да си цял

от несгоди тъкан,

пак прекрасен си, ден,

пак си чакан, желан!

Щом пулсира

кръвта ми

във топлата длан,

добро утро, зора!

Здравей, изгрев мечтан!

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??