Dec 23, 2011, 12:01 PM

Добро утро! 

  Poetry » White poetry
2406 0 1

 

Добро утро, зора!

Здравей, изгрев червен

и прохладен,

сияен и новороден!

Дано бъда

и утре

във вашия плен!

Милостив дано бъде

и идният ден!

 

И макар да си цял

от несгоди тъкан,

пак прекрасен си, ден,

пак си чакан, желан!

Щом пулсира

кръвта ми

във топлата длан,

добро утро, зора!

Здравей, изгрев мечтан!

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??