25.01.2012 г., 14:27 ч.

Добро утро 

  Поезия » Любовна
1170 0 2

Добро утро, ден студен,
ще изгрее ли слънцето за теб, за мен
в този неделен зимен ден,
от тишина и спокойствие озарен,
да стопли тебе и мен.
 
Добро утро и на вас, мили хора,
капнали от умора,
в неделя - за почивка ден,
приемете пожелания от мен,
за много усмивки и хубави моменти
и нека слънцето най-после изгрее
и с лъчите си нас да огрее!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрави и на теб,но когато го писах на 22.01.тука при нас слънцето се опитваше сутринта да изгрее,но нищо нестана,пък и беше студено
  • Въпреки студа навън, тук е слънчево! Поздрави!
Предложения
: ??:??