16.03.2018 г., 0:22 ч.

Добро утро,Живот 

  Поезия » Философска
705 0 4

Добро утро, Живот

 

Добро утро, Живот, ето ме тук,

същият съм си, не съм станал друг.

Събудих се, усмихнах му се на деня,

лъчите слънчеви огряха ме така,

че стоплиха ме, стоплиха и моята душа!

 

Зимата отива си и идва пролетта,

една картина красива и цветна!

Дърветата покриват се с цветове,

бели, розови от Бога дарове!

 

Събуди се природата сега,

проспала зимата идва пролетта!

Дойдоха щъркелите, свиват си гнезда,

ще отгледат с любов своите чеда.

 

Птичките пеят, усеща се приятна миризма,

миризма на пролет носи се във въздуха!

 

Добро утро, Живот. Не съм се отказал,

боря се, живея те не съм те зарязал!

Труден си, тежък си но си си мой,

обичам те, до края ми ще съм твой!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??