20.08.2020 г., 14:23 ч.  

Добро утро мили хора 

  Поезия » Друга
569 0 0

Светло утро, мили!

Хубав, слънчев ден!

Бог да дава сили!

Бодрост, здраве, и от мен!

 

Мирно утро, хора!

Спорен трудов ден!

Бог да пази, мили хора!

Радост, обич, и от мен!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??