7.04.2020 г., 7:40 ч.

Добрякът Добрин 

  Поезия » За деца
812 0 0

Добрякът Добрин
 

Добрякът на име Добрин
живеел в село Добрин.
Той не просто вярвал.
а винаги правел добро,
защото знаел,
че не трябва да чака,
друг да я свърши
тази задача.
 

Добрякът Добрин
знаел че трябва
за всички да бъде
пример добър.
И награбил
тази сладка задача
на добро да учи света!

 

Така ден подир ден,
правил делата,
защото не може да чака
думите сами да се вършат.
Запретнал ръкави,
с добро се прославил
дядо Добрин!
 

А.А.

© А.А. Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"За да повярваш в доброто, трябва да започнеш да го правиш!" »

21 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??