24.01.2007 г., 0:16 ч.

добър ден 

  Поезия
1392 0 15
добър ден






добър ден
а как
да е добър денят
като се събуждам
и те няма
а утрото
ухаеше на теб
липсата ти
стяга като преса
всичко в мен
залита
питам се
защо те няма
лутам се
със поглед помрачен
взирам се
във тишината
тъмно е
и във душата
търся спомени
ухания
в мечтите си
дори страдания
не правя разлика
между въжделения
и възпоменания
ела
по скоро се върни
готов съм
на енейски изпитания
аз знам
ти слезе просто
до кухнята
за няколко минути
и ще се върнеш
много скоро
с най-чаровната усмивка
във табличка
с кафе и кроасани
но моята закуска
сияе зад очите ти
със перлен смях
над божествени овали
и даже да те няма
за секунди
боледувам те
и остарявам


23.01.07........Чар

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??