2.06.2012 г., 10:39 ч.

Добър ден 

  Поезия » Философска
658 0 0

Събуждам се сутрин,

синевата е толкова жива.

Усещам деня толкова фин,

а не като ината тетива.

 

Толкова грижи имам,

ама и така добре времето пилея.

След толкова мечти умирам,

но пак се раждам, живея и се смея.

 

И наближават отзад облаци черни.

Гарвани, гларуси в хоро ми се канят.

Не биха очаквали, че ще бъдат сломени,

време е да проумеят, че не могат да ме спрат!

 

 

Не е нужно да си най-добрият!

Крайностите често са опасни!

Бъди просто благодарният, отговорният и вярващият

и дните ще бъдат леки и прекрасни!

© Дан Дан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??