25.11.2020 г., 22:44 ч.

Добър сред лоши 

  Поезия » Друга
319 0 1

Как да бъдеш ти добър
В свят, в който всичките са лоши?!
Нима не си обречен ти на смърт,
Нима не ще те изядат коварни лешояди?!

Нима единствена съм аз такава?!
Наказание ли е или дар?
Добро сърце си имам
И за нищо на света не ще ви го дам!

 

 

© Deya Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Те и другите така правят, имат си добри сърца, ама само за тях си, пък лошите си сърца с радост ги раздават
Предложения
: ??:??