16.03.2019 г., 8:46 ч.  

Добър вечер, Любов 

  Поезия » Любовна, Философска
330 2 4

Кой почука на тази Светая Светих?

В този дом на печал кой донесъл е цвете?

Недоплакани сълзи в очите изтрих...

И кандило запалих - за да ни свети.

 

Добър вечер, Любов -

за душата ми истинска жажда и вопъл!

Спасителен мой благослов!

Съдба и Надежда, мой слънчев лъч топъл!

 

Моя Нежност копняна

от тези които безумно обичам...

Нетърпеливо припряна

Ти към мен или аз към тебе ще тичам?

 

Докато има ме

в себе си все ще те нося...

Моя Обич желана!

 

Дълбоко у мене живее дете

което неспирно задава въпроса

 

Радостта във живот без Любов

дали наистина Радост е?

 

И дали е живяна?

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??