17.01.2010 г., 19:28 ч.

Добър вечер, Мистър Вселена 

  Поезия » Хумористична
894 0 19

Мислиш, че си със предимство

за градините на Ева,

нещо като гратис личност

на разгулните вечери.

 

Слушай, мистър Лук Вселена,

млада съм, не съм зелена -

в любовта предимство няма,

има равен шанс за двама.

 

Аз не съм Мис Турбо Свят,

нямам грам бижута уникат,

липсват ми перфектните размери,

от онези, дето все ги мерите.

 

Обикновена съм и не блестя,

но мразя и на сцени да въртя бедра,

да се разхождам с номер на ръка,

мерси, като каишка на врата.

 

Играеш с чувствата на пасианс,

зеленоок магьоснико със секси глас

и мислиш, че си златният ми шанс.

Грешиш!

Шестицата от тотото съм АЗ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??