19.09.2007 г., 23:54 ч.

Добър вечер, Самота! 

  Поезия
863 1 9
 

Добър вечер, Самота!


Добър вечер, Самота! Пак ме навестяваш.

Наливаш ми в кристална чаша вино от сълзи,

нахално ти до мен се настаняваш

и готова си нощта със мен да споделиш...


Добър вечер, Самота! Не те очаквах...

Но дошла си вече... Хайде, остани!

Дължа ли ти нещо, че пак ме преследваш

или ти липсвах през тези дни..


Добър вечер, Самота! Говори ми ти,

разкажи ми тъжна приказка за любовта.

Говори без глас, със сълзи говори,

в косите ти разплакана отново да заспя!

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??