1.12.2007 г., 8:17 ч.

Добър вечер, самота! 

  Поезия » Любовна
809 0 3

Добър вечер, самота!

Добър вечер, проклетнице!

Как се чувстваш след като изгони любовта?

Харесва ли ти да гледаш как умира моето сърце?

 

Спри! Стига се смей, невернице!

Престани! Стига си наказвала хората!

Престани! Не убивай любовта със своите ръце!

Спри! Без нея мрачен е животът!

 

Защо така постъпваш, невернице?

Отговори поне на този въпрос, моля те!

Не искам да приличам на тебе, скитнице,

отново искам да усещам радостите, та дори и болките!

 

Добър вечер, блуднице!

И тази нощ остана с мен, не си отиде.

Колко си двулична само, грешнице -

първо изсуши сълзите ми, а след това ме предаде!

 

 

© Инна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??