22.10.2013 г., 21:28 ч.  

Докато 

  Поезия » Еротична
976 0 2

Докато още имам сетива

за твоята любов,  люби ме,  мили.

Бъди ти влюбен лък, аз – тетива,

оставяй ме задъхана, без сили!

 

Изследвай всяка гънка и екстаз

на тръпното ми, зажадняло тяло!

Бъди река от похот и от страст!

Бъди тайфун, лавина и начало!

 

Докато можеш, имай ме щастлив,

забравил свян, табута и приличие.

Люби ме, докато си млад и силен. Жив,

спасен от всяко тъжно безразличие.

 

А аз ще те очаквам като дъжд,

като звезда, красива и незрима.

Единствен ти за мен – обичан мъж.

Една ще съм ти – вярна и любима.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??