Докато още имам сетива
за твоята любов, люби ме, мили.
Бъди ти влюбен лък, аз – тетива,
оставяй ме задъхана, без сили!
Изследвай всяка гънка и екстаз
на тръпното ми, зажадняло тяло!
Бъди река от похот и от страст!
Бъди тайфун, лавина и начало!
Докато можеш, имай ме щастлив,
забравил свян, табута и приличие.
Люби ме, докато си млад и силен. Жив,
спасен от всяко тъжно безразличие.
А аз ще те очаквам като дъжд,
като звезда, красива и незрима.
Единствен ти за мен – обичан мъж.
Една ще съм ти – вярна и любима.
© Нина Чилиянска All rights reserved.
Поздрави!!!