Отпиваме емоциите на деня -
възможни или не.
Не идва нищо наготово.
Взаимното се учи да расте.
Шегува се: с ядосаното време
и търси ключовете
за сърцето, изчезнали,
ще кажеш, в дън земя,
или
потънали в морето.
Останалият свят щастливо спи,
прегърнал здраво своята история,
а ние с теб...
Ще пием до зори!
Докато в тъмното,
взаимното на двама ни говори.
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса: