16.10.2011 г., 10:10 ч.

Докато мога 

  Поезия » Любовна
584 2 1

Докато мога

 

Ако знаеш колко ми е тъжно,

че все аз не мога да имам това,

което искам и сърцето ми е длъжно

да плаче всеки път така...

 

Ако само знаеш колко те обичам,

с каква нежност за тебе мечтая,

не би от мене така се отричал

и толкова пъти не би слагал края...

 

Ако знаеш как искам да заслужа

една усмивка, един малък жест,

но ето ме - сама съм и съм тъжна,

за пореден път ме отритна днес...

 

Ако само знаеше как се чувствам,

щеше да се почувстваш виновен затова,

че мене така безхаберно псуваш,

а твоя е изцяло моята душа...

 

Ако знаеше как съм ти се посветила,

нямаше да дадеш да отроня сълза...

Какво направих, къде съм сгрешила,

цял живот ли ще страдам така...

 

Ако знаеш, цял живот ще се надявам,

да получа усмивка от теб или жест един,

да се боря за тебе ще продължавам,

докато имам сили и малко мечти...

 

08.2011.

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може би трябва да му покажеш за да знае, но ако знае....тогава просто запази достойнство и продължи!
    Харесах!
Предложения
: ??:??