19.01.2018 г., 23:05 ч.

Докогато умрем 

  Поезия » Любовна
563 3 4

ДОКОГАТО УМРЕМ

на Т.

 

Мое мило момиче,

моя късна любов,…

неумело те сричам,

и  дали съм готов

да ти хвана ръката

и да тръгнем със теб…

и да хванем гората,

все едно накъде.

През пътеки да минем,

без пътека да спрем,

и да знаем, че всъщност

има теб, има мен…

Да направиме място

през листата да мине,

слънчев лъч до мравуняка

през студената зима…

и така ще прогледнем,

аз за теб, ти за мен

и ще търсим очите си,

докогато умрем!

 

Емил Стоянов

19.01.2018г.

 

 

 

 

 

© Емил Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??