6.02.2013 г., 21:11 ч.

Докосната от Бог 

  Поезия
389 1 0

През слънцето надникна Бог.

Огря ме светлина от най-прекрасна краска,

обля ме със спокойствие и любов,

погали ме със нежна ласка.

 

Помилвана от най-великия Творец,

сърцето ми се разтопи от доброта,

пречистена от слънчевия допир,

помолих се за моята душа.

 

И благословена от божествената мощ,

аз зная, че ме чака само щастие

и ще раздавам, Господи, от твоята любов

на всеки, който е нещастен.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??