29.11.2017 г., 13:39 ч.

Докосни душата ми ... 

  Поезия » Любовна
1262 1 2

Докосни Душата ми...
за да споделим... всички красиви нюанси ...
в този свят... от мечти.

Докосни Душата ми...
остана ми само тя ...и сърцето ми ...
но то отдавна ...в твоето се приюти...
и роди ни мечти.

Докосни Душата ми...
и ще съзреш ...същността ми...
сред хиляди листенца...грижливо повита...
за тебе я пазех...с теб да летим.

Докосни Душата ми...
с топлина и нежност...
за да се разсее сивотата ...от дъгата ни.

Докосни Душата ми...
в падащия мрак на нощта...
за да изгреят звезди...в нощите ни.

Докосни Душата ми
в изгрева събуждащ новия ден...
с криле от пурпурни лъчи...да полетим.

Докосни Душата ми...
за да бъде... шепот...
за да бъдат...искри.

Докосни Душата ми...
За да се слеем...
Аз твоята вече... я докоснах...

Соня Георгиева...Сени

© Соня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ,Sunny_EL сърдечно благодаря... за милите думи ...за мен означават много ....развълнуваха сърцето ми...!
  • Прочувствено, откровено
    и много красиво! Поздравления за вълнуващия стих!
Предложения
: ??:??