24.02.2011 г., 10:02 ч.

Докосни ме! 

  Поезия
618 0 1

Огъня възпламени,

изгори ме цяла и страстта върни.

Покори съзнанието ми.

Глътка въздух остави, само да поема топлината!

Докосни ме

и всичко в мене ще се пръсне на парчета.

Кажи ми – обичам те, с онзи вълшебен глас,

изпълващ ме с магия и плени сърцето ми!

Направи ме щастлива

сред вихъра на любовта ни

и нека всичко да крещи –

искам те с душа и тяло!

Приеми ме, макар и странна,

и усмивката върни ми!

Обичай ме, както съм копняла,

и спокойствие в мен да настане.

© СИЛВИЯ ИВАНОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??