Огъня възпламени,
изгори ме цяла и страстта върни.
Покори съзнанието ми.
Глътка въздух остави, само да поема топлината!
Докосни ме
и всичко в мене ще се пръсне на парчета.
Кажи ми – обичам те, с онзи вълшебен глас,
изпълващ ме с магия и плени сърцето ми!
Направи ме щастлива
сред вихъра на любовта ни
и нека всичко да крещи –
искам те с душа и тяло!
Приеми ме, макар и странна,
и усмивката върни ми!
Обичай ме, както съм копняла,
и спокойствие в мен да настане.
© СИЛВИЯ ИВАНОВА All rights reserved.