14.12.2011 г., 14:50 ч.

Докосни ме... 

  Поезия » Любовна
1003 1 4

Докосни ме така,

че любовна балада в мен да звучи...

Нежна, красива.

Млада жена искам да виждам в твойте очи

и много щастлива.

 

Докосни ме... Така...

Да... Рисувай с ръце...

С устни... по моето тяло...

Сякаш ме галиш с перце...

тялото -  цяло!

 

Да, докосни ме!

Вземи ме!

Ела!

Аз не искам да бъда мечта!

А стих, който гали Душата!

 

Докосни ме така,

че пак да трептя

като лист, като струна...

После... Луната

или ти... ме целуна.

 

„Докосни ме..." - още шептя...

Стон се чу в тишината...

Спокойна искам до теб да заспя...

Нека завижда Луната...

 

Нека Зведите завиждат,

Нека завижда Небето...

За вкуса от целувки,

който пази още небцето...

 

Нека и Слънцето ми завиди

сутринта...

И сладоста в очите ми види.

Докосни ме... Така...

© Ирен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??