26.01.2012 г., 10:53 ч.

Докосвай ме 

  Поезия » Еротична
3253 2 5

Докосвай ме! Желая те! Сега,
със поглед бавно ме събличай,
прегръщай ме, в ръцете ти горя,
гали ме, и целувай, и обичай.
Със пръсти нарисувай ми дъга,
отпивай от горещото ми тяло
вълшебната, омайваща нега,
в която то пред теб е отмаляло.
Със устни по гърдите ми пиши,
с дъха си нежно ме опиянявай,
вземи ме и не спирай, и люби,
боготвори ме и ме подчинявай.
Докосвай ме! Желая те! Ела!
И в ритъма на самодивски трели
води ме и не спирай, към върха,
когато две тела в едно сме слели.

© Първолета Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??