4.09.2015 г., 13:45 ч.

Докосвай ме... 

  Поезия » Любовна
601 0 3

Докосвай ме през шала на съня,
устните ти грешни със своите ще изгоря,
докосвай ме в отмала, в косата ми пръстите си зарови,
целувай ме, изпивай ме с очи.

Докосвай ме през шала на съня,
ръцете ти нека моите да сгреят,
целувай ме под сълзите на нощта,
остави в сърцето въглените да изтлеят.

Докосвай ме през шала на съня,
докосвай ме докато заспя,
не тръгвай още в мрака, остани до последно със мен,
остави да те отнеме пожарът на новия ден...

02.09.2015

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много оригинална и интересна творба за любовта, която има безброй лица!
    Желая ти най-силната и истинска любов!Бъди щастлива, Теодора!
  • Радвам се, че Ви харесва
  • Прочувствен стих. Красиво е сравнението със шала, добавя изключителна мекота. Харесах, поздрави!
Предложения
: ??:??