24.11.2015 г., 22:00 ч.

Докосвай ме 

  Поезия » Любовна
342 0 2

Докосвай ме, когато пак те няма, 

докосвай ме със устни на луна!

Разпалвай в мене оня пламък,

превърнал ме във истинска жена!

 

Целувай ме със устните на залез,

изпъстрен с първите звезди

на идващата нощна прелест,

която пак над нас ще заблести!

 

Докосвай ме, не си отивай!

Остани отново във съня,

във който пак ще съм щастлива

и до теб спокойно ще заспя!

 

20.09.2015г.

Мими Янева

© Mimi Ivanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??