17.10.2006 г., 16:02 ч.

Докосвайки небето... 

  Поезия
599 0 7


Докосвайки
Небето,
с отворени очи
долитат птиците...

С очи
затворени,
усещам трепетът
в крилата им.

Там горе,
в синевата, 
лудо блъскат
сърчицата им.

Вибрира
пулсът ми,
оставям се
на Вятъра...

© Атанас Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??