Oct 17, 2006, 4:02 PM

Докосвайки небето... 

  Poetry
598 0 7


Докосвайки
Небето,
с отворени очи
долитат птиците...

С очи
затворени,
усещам трепетът
в крилата им.

Там горе,
в синевата, 
лудо блъскат
сърчицата им.

Вибрира
пулсът ми,
оставям се
на Вятъра...

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??