26.03.2024 г., 22:10 ч.

Докосвам тишината 

  Поезия » Любовна
131 2 3

     

   Докосвам тишината

 

Докосвам с длани тишината

и чувам влюбено сърце,

изящество е красотата,

безкрайност и едно небе.

 

Усещам пулса ти неравен

и любовта ти като сън,

по стъпките на миг безкраен

пак идва утрото отвън.

 

Остават сенките във мрака,

ще чакат идващата нощ…

Сега е ден и светлината

е тайнство синьо и разкош.

 

Очите ти невероятни

посрещат моите очи

и думите са непонятни,

живеят в нашите души.

 

     Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??