12.11.2008 г., 19:05 ч.

Докосване 

  Поезия » Любовна
802 0 12

Прегръдката ми нежна запомни

и сякаш всичко казват ни очите,

ръка в милувка протегни,

защо ли, устни, пак мълчите,

излишни думи между нас

не може никога да има,

понякога говори вътрешният глас,

понякога усмивката незрима,

и колко хубаво е с тебе,

ръката ми поела в шепа,

и зная, че съм ти потребен

и в чувствата не можем да сме слепи...

Сподавените думи пак мълвиш,

ухаят устните на мента,

да влееш шепот в морските вълни,

магията усещаш на момента,

и думите сподавени мълвя,

ухаят устни на малини,

в посока към душата ти вървя

и няма да допусна да изстине.

© Димитър Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??