22.11.2005 г., 19:30 ч.

Докосване 

  Поезия
733 0 1
             Искам да докосна с пръстче душата ти -
             нежно, като струни на китарата.
             Искам наивно да целуна устните ти
             и толко просто - като песента ми.

             Нека за малко да взема ръката ти,
             за да изчезне от нея умората, 
             да ме погалиш ласкаво до толкова,
             че да почувствам пулса на живота ти.

             Дълго трябва да се взирам в очите ти,
             да изпия сълзите, понесли болки и обидите -
             почернели от удари и многото зависти,
             да намеря пространство и да се обичаме.

             Искам да тръгнеш с мене във времето
             да търсим истини и да побеждаваме.
             Ще разголя пред тебе душата си,
             за да почувстваш, че съм само твоя.

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Нека за малко да взема ръката ти,
    за да изчезне от нея умората,
    да ме погалиш ласкаво до толкова,
    че да почувствам пулса на живота ти."

    Нежно докосване... Поздрави!
Предложения
: ??:??