20.11.2011 г., 11:06 ч.

Докосване 

  Поезия » Любовна
947 0 2

Докосват се мечтите ни в нощта,
когато с теб преплитам длани,
даряваме си живата вода,
изригнала от любовта ни.

Ръцете ни са търсещи криле,
а устните ни - жадни пеперуди,
телата ни - препускащи коне,
отнасящи ни в цветно чудо.

И с теб летя, и с теб съм жива,
душите ни отново се докосват,
за теб съм нежна самодива,
пристъпваща в света ти боса.

Докосваш моето сърце,
преливат нашите зеници,
рисуваш с мен едно небе,
в което с теб сме волни птици.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??