5.12.2008 г., 14:12 ч.

Докосване 

  Поезия » Любовна
1198 0 10

Ще те любя само с мисли

и в студена нощ ще те прегърна,

с мечти и желания чисти

сънищата твои ще обгърна.

И ти ще потръпнеш от наслада,

дъха ми топъл ще усещаш,

ще утоля всяка твоя жажда,

в сърцето ми ще гледаш.

Нежен, като лист отронен,

ще те търся във нощта,

и парещ като вятър огнен,

ще се впивам в твоята душа...

© ЪЪЪ ------- Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??