Ще те любя само с мисли
и в студена нощ ще те прегърна,
с мечти и желания чисти
сънищата твои ще обгърна.
И ти ще потръпнеш от наслада,
дъха ми топъл ще усещаш,
ще утоля всяка твоя жажда,
в сърцето ми ще гледаш.
Нежен, като лист отронен,
ще те търся във нощта,
и парещ като вятър огнен,
ще се впивам в твоята душа...
© ЪЪЪ ------- All rights reserved.