2.02.2019 г., 0:17 ч.

Доктор 

  Поезия » Друга
280 0 0

Мокра жаба се облéщи

нáсред блатен ракитáк.

Бръмбар млад пред нея плéщи

за болéжките си пак.

 

Аз съм доктор по душа,

хей сега, ще те лекувам.

Само близичко ела,

че от глад добре не чувам.

 

Бръмбар глупав се премéсти

пред голямата уста.

Жаба лесно го намéсти

във корема на мига.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??