2.05.2009 г., 18:36 ч.

Долар 

  Поезия » Хумористична
433 0 0

 Долар:

Необлечен скиор
от щатския  отбор,
        спускащ се направо
        към нещо кафяво*,
        отдето не мой
да се измъкне
и супергерой,
можещ да хвръкне.
 
      * Онова кафяво нещо,
ако никой се не сеща,
е една голяма
миризлива яма,
        изпълнена с храна,
        вървяла по черва.

© Марин Цанков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??