14.12.2007 г., 7:46 ч.

Дом 

  Поезия » Любовна
820 0 5
Намирам се във празен коридор,
не зная как попаднах тук,
изгубен тялом в мрачния простор,
предал и песен, и сърце, и дух.

Едва пристъпвам в този ням затвор,
едва, а всяка стъпка е напук,
горящо ален - в моя кръгозор,
трептящ и силен - всеки звук.

Дали да се отърся от това?
Аз зная - има изход друг,
далеч от теб, от себе, от дъжда,
предал и песен, и сърце, и тук.

© Габриела Манолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??