Повярвай ми, такава те обичам -
дете, през смях, което още срича
на любовта задъханото слово!
Затрогнат, преоткривам те отново
нектар да пият устните тръпчиви...
Защото с тебе заедно, щастливи,
постигнахме небето и земята
и съградихме дом сред необята!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени