Nov 13, 2009, 3:24 PM

Дом сред необята 

  Poetry » Love
576 0 5

Повярвай ми, такава те обичам -

дете, през смях, което още срича

на любовта задъханото слово!

 

Затрогнат, преоткривам те отново

нектар да пият устните тръпчиви...

 

Защото с тебе заедно, щастливи,

постигнахме небето и земята

и съградихме дом сред необята!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??