6.01.2008 г., 14:18 ч.

Домашен любимец 

  Поезия » За деца
2432 0 2
 

  Хайде, тате, куче, коте ми купи,  

  моля ти се, отиди!

  Ще го пазя, обещавам,

  ще го храня и внимавам.

© Станимира Влаева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??