Jan 6, 2008, 2:18 PM

Домашен любимец 

  Poetry » For kids
2659 0 2
 

  Хайде, тате, куче, коте ми купи,  

  моля ти се, отиди!

  Ще го пазя, обещавам,

  ще го храня и внимавам.

© Станимира Влаева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??