13.01.2008 г., 20:53 ч.

Донеси ми 

  Поезия » Любовна
503 0 2

Донеси ми

 

Донеси ми морето във шепи,

за да останем за други слепи.

Обгърни планината с мрежи,

за да утолим всичките си копнежи.

 

Прегърни вятъра със двете си ръце,

за да останем вечно събрани.

Принеси ми дъжда във жертва,

за да не направим ние саможертва.

© Дени секу Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??